Muriel van dinteren - vocalnote

 

Met meer dan 35 jaar ervaring in de muziek- en performance wereld is Muriel van Dinteren dé elite stem- en performancecoach van Nederland. Ze heeft talloze zangers, sprekers en ondernemers begeleid naar succes, zowel nationaal als internationaal. Haar expertise is onmiskenbaar high-end; haar cliënten behoren tot de top in hun vakgebied en komen naar haar voor stem en performance transformaties die écht het verschil maken.

 

Internationaal Ervaren en Gevierd

Muriel's carrière heeft haar over de hele wereld gebracht. Ze heeft gewerkt in Duitsland, Groot-Brittannië, Duitsland, België, Polen, Suriname, Indonesië, New York, Japan en Bali, waardoor ze een unieke internationale visie heeft. Deze ervaring heeft haar niet alleen een breed perspectief gegeven, maar ook de flexibiliteit om zich aan te passen aan de meest veeleisende omgevingen en cliënten.

 

Bekend om Transformerende Kracht

Muriel staat bekend om haar vermogen om mensen in slechts 10 minuten te transformeren naar hun autentieke stemgeluid. Haar "Be Your Own Voice"-methode heeft talloze zangers en sprekers geholpen hun authentieke stem te vinden en deze met zelfvertrouwen en kracht te gebruiken. Haar focus op authenticiteit en verbinding maakt haar coaching uniek en effectief.

 

Verrijkend Oeuvre

Met een actieve podcast "Power Voices" , de Stem Coach Online Academy die in 2020 werd gelanceerd, en het succesvolle boek "Be Your Own Voice" uit 2023, blijft Muriel anderen inspireren en nieuwe wegen verkennen. Ze is een veelgevraagde gast op business events en podcasts, en haar workshops en evenementen trekken maandelijks veel aandacht.

 

Het Hart van High-End Coaching

Muriel's clientèle bestaat uit CEO's, direkteuren, managers, advocaten, persoonlijke en business coaches, zangers evenals ondernemers. Ze is een expert in het helpen van mensen hun stem en presence te vinden, wat hen een onvergetelijke impact geeft op het podium en daarbuiten. Haar Master Voice Circle, gelanceerd in 2023, richt zich specifiek op ondernemers die hun zichtbaarheid willen vergroten door hun stem en preseance.

 

Een Legendarische Achtergrond

Muriel is geboren in Circus KNIE en heeft als kind meegereisd in Circus Sarrasani. Zij begon haar carrière als jongste student van 16 jarige aan het Koninlijk Conservatorium  Als operazangeres en heeft zij tal van prestigieuze rollen vertolkt, waaronder Santuzza in Cavalleria Rusticana en Eerste Dame in Die Zauberflöte. Haar debuut vond plaats tijdens de VARA-matinee in het Concertgebouw Amsterdam, een bewijs van haar uitzonderlijke talent. Na haar solocarrière richtte ze het Nederlands Zang College op, nu bekend als VocalNote, waar ze haar expertise gebruikte om anderen te helpen hun eigen unieke stem te vinden.

 

Neem Contact Op

Als je interesse hebt in een gesprek met Muriel of meer wilt weten over haar coachingprogramma's, kun je contact met haar opnemen via e-mail muriel@vocalnote.nl of telefonisch op 0624564583.