Focus

Zangles

Niet lang geleden zei Muriel tegen mij: ‘Ik ervaar jouw presence, je aanwezigheid als steeds bewuster. Door de keuzes die je maakt lijkt het alsof je steeds beter weet waar je naar toe wilt. Ook prive, in je werk’. Interessant dat ze dat aan mij zag, want zo voel ik dat ook van binnen. Ik voel meer richting.

 

2018 is voor mij een jaar geweest waarin ik heel bewust stil stond bij wat ik nodig heb. Bij waar ik blij van word. Dit jaar stond voor mij gelijk aan verandering, aan geduld, maar vooral ook focus houden. Ik maakte voornemens en visionboards en niet onbelangrijk: ik handelde er ook echt naar. Eindelijk! Ik begon 2018 met een nieuw hoofdstuk. Een leeg vel dat ik gedachtenloos kon invullen, op de automatische piloot. Of gericht, met hart en focus. Ik koos voor het laatste.

 

Het resulteerde onder andere in een carriereswitch, een parachutesprong en een (yoga)retraite. Het bracht me bij Muriel en dit blog. Ik werkte aan mijn droom om meer uit het zingen te halen, breidde mijn muzikale netwerk uit. Trad buiten mn comfortzone, confronteerde mezelf met mn angsten. 2018 was niet makkelijk, maar wel ontzettend goed voor mij.

 

Ik hoop dat 2018 jou ook veel goeds heeft gebracht en dat je al het goede meeneemt naar het nieuwe jaar dat in het vooruitzicht ligt.

I know I will! :-)

 

Bedankt voor het meelezen dit jaar en alvast een fijne jaarwisseling!

X May

Reactie schrijven

Commentaren: 0