Ik claim Muriel's online space!

 

Ik ben May, tekstschrijver/redacteur. En dol op zingen. Als kind al. Ik heb als tiener in een (a capella) girlgroup gezongen en daarna nog een aantal jaar in een professioneel koor. Sinds een  jaar zing ik nu voornamelijk nog onder de douche of ergens anders in huis :-) En dat bleek- het was te verwachten- gewoon niet genoeg. Als die liefde voor zingen en muziek eenmaal door je aderen stroomt, in elke vezel van je lichaam zit, verdwijnt het niet. Het kruipt waar het niet gaan kan. 

 

Ik voelde de behoefte aan verdieping, aan (zang)technische ondersteuning vooral. Die heb ik nooit gehad, nouja...eens op een blauwe maandag misschien. Dus ben ik nu eens écht met zanglessen begonnen. Bij Muriel,  als cadeautje aan mezelf. Om te groeien. Vocaal, maar ook als mens. Ik heb de vierde les net achter de rug en ik weet dat er genoeg te winnen valt.

 

Ja en ik ben zo brutaal om Muriel’s online space te claimen. De komende periode schrijf ik een (gast)blog op de site van het Nederlands Zang College over de muzikale journey die ik net ben  begonnen. Het wordt een plek waar ik mijn hersenspinsels neerpen. Ik zeg eerlijk: het is spannend, want ik kom mezelf tegen-                                                                                                                           dat was tijdens de proefles al het geval. Maar het is ok. Ik ben  er klaar voor. Ik ben                                                                                                                           van plan hier mijn ervaringen te delen. Te schrijven over mijn vorderingen en de                                                                                                                                 dingen waar ik tegen aan loop. En natuurlijk over werken met de deskundige zang-                                                                                                                           en lifecoach die Muriel is.

                                                                                          

                                                                                                                       Leuk als je meeleest! ❤🎤🎼👀

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Sidney bischoff (maandag, 09 april 2018 20:45)

  Muriel is een top zang lerares ik krijg ook les van haar ik zing het levens liet en gaat steeds beter en dat komt door de goeie lessen die ik heb gehad om mijn stem te behersen
  Gr sidney bischoff

 • #2

  May (zaterdag, 21 april 2018 23:27)

  Hi Sidney, bedankt voor jouw bericht en het meelezen. Wat goed dat je zoveel vorderingen maakt! Heel veel succes met de lessen en het oefenen ;-)