Mitch Wolterink 

 

Mitch studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK), bachelor Jazz and Musical Theatre. In het theater speelde hij rollen in onder andere RENT, Sweeney Todd, Ach Mijn Wederhelft, Saturday Night Fever, Fun Home en Urinetown.

 

Voor zijn vertolking van Angel in RENT heeft Mitch in 2016 de Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol in een musical gewonnen. 

 

 

Verder is hij te zien in de ‘groene’ jeugd serie Koos & Moos en speelde hij rollen in onder andere de NPO serie #Tagged, Het Klokhuis en de VR film Superstar VR die geselecteerd was voor de Gouden Kalf Competitie. 

Als zanger was Mitch te zien in het programma Petrus in het land en The Passion 2019 en is zijn stem te horen in jeugd en animatie series zoals De Smurfen, Barbapapa, The Croods, Milo Murphy's Wet, The Carebears, Barbie en vele andere. 

 

 

Naast zijn uitvoerende werk, werkt Mitch graag als coach. “Het mooiste aan het coachen vind ik het zien van de groei en bloei van iemands persoonlijkheid. Wat is jouw verhaal, waar ligt jouw kracht en waar wil jij voor gaan staan"

 

 

Ik vind het geweldig om samen met Muriel de handen in een te kunnen slaan en zo een divers traject te kunnen aanbieden” 

Mitch heeft ruime ervaring met lesgeven op diverse zang- en theaterscholen en heeft hij les gegeven in het speciaal onderwijs.

 

Coaching pakket van 10 x 60 min coaching bij Muriel en Mitch

Minimaal 2 lessen in de maand. 1 x bij Muriel en 1 x bij Mitch

Totaal 875,- Excl btw Vervolg in overleg.