Zangers  over vocalnote

Aisata Blackman, Musicalster Duitsland

Muriel is echt een super fijne coach. Ondanks dat ik al professioneel, zong heb, ik toch veel van haar geleerd. Daarnaast is ze ook een super fijn mens.

 

Joey Hartkamp Volkszanger Muriel gaat heel persoonlijk te werk en probeert in tegenstelling van haar collega's niet je stem te veranderenEn misschien nog wel het belangrijkste, het is een ontzettend lieve vrouw die geïnteresseerd is in hetgeen je maakt en zingt.

Steffen Morrison

Soul-Zanger

Dankzij de coaching sessies met Muriel heb ik meer vertrouw-en gekregen in mijn kunnen als zangeres. Nog belangrijk-er, door haar methodiek heb ik mijn klankkeur kunnen ontdekken en kunnen omarmen.

 

Rachell Melanie

soul R&B Zangeres

Zangcoaching bij Muriel helpt mij m'n grenzen te verleggen!
Ik vind het heerlijk om te werken in een comfortabele sfeer waarin ik feedback krijg waar ik zelf  meteen mee aan de slag kan.
Na iedere les voel ik dat ik een stap dichterbij m'n doelen kom!

 

Björn Litjes

Volkszang-er

Zingen is mijn passie en dit doe ik eigenlijk al mijn hele leven.

Een aantal jaren geleden besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en eigen Nederlandstalige liedjes op te gaan nemen.

Via via kwam ik in contact met Muriël van Dinteren in Hilversum.

Na een proefles kon ze mij direct vertellen aan welke zwakke punten we konden gaan werken en werd er een plan van aanpak gemaakt waarbij ik nu hoor- en voelbaar stappen maak in het proces om mezelf een betere zanger te maken. 

Naast dat de lessen erg leuk, gezellig en persoonlijk zijn, heeft ze mij bepaalde inzichten gegeven die ik nooit gehad zou hebben zonder Muriel van Dinteren

 

Brandon Delagrean-

tiss, soul & gospel Singer

I thank Muriel for reminding me of what My Voice sounds like. I had played so many different characters and sang as those different characters that I almost forgot what it was to sing as me.
I can sing! And Muriel helped remind me.
Thank you again.