Raja Yoga docent Anna de Waard

In 2012 begon zij aan de yoga opleiding van het Raja Yoga Instituut te Ilpendam en heeft haar docentenopleiding na 7 jaar volbracht. Vanaf 2017 geeft zij les met de bevoegdheid om het basisjaar van Raja Yoga te geven. Sinds 2019 heeft De Internationale Yoga Federatie de volledige erkenning ‘Yoga Docent’ aan haar toegekend. Door haar leraar Śri Yogācārya Ajīta Mahārāja wordt zij verder opgeleid tot Meester.

Anna heeft het Raja Yoga centrum opgericht en biedt een programma en een training aan voor particulieren en bedrijven. Jouw zelfontwikkeling staat daarin centraal, dat je jouw unieke Zelf mag zijn. Je gaat je Zelf realiseren en een meester worden in alles wat je doet. Op weg naar de bevrijding! Daarnaast is zij verbonden aan het Body&Mind centrum van de UvA en HvA. Daar biedt zij de basis van Raja Yoga aan.
Het stimuleren van groei en bewustwording over eigen mogelijkheden kan volgens Anna niet vroeg genoeg beginnen. Vandaar dat zij ook bewustwordingstrainer en jongerencoach is, waarin zij de jonge generatie motiveert om te geloven in zichzelf.
Verder maakt muziek haar super gelukkig. Je kunt haar vaak op de dansvloer tegenkomen. Tijdens haar deelname in een gospelkoor heeft ze Muriël ontmoet. Zij zagen beide het belang van 'in je centrum staan' en daar begon de samenwerking!

Voor meer informatie:
www.rajayogacentrum.nl

Orsaya is de artiestennaam van de bekende Nederlandse latin fluitiste en Singer/songwriter Orsaya Snijders (Purmerend 1972)

Orsaya Hertzinger-Snijders studeerde in 1999 cum laude af in de vakken dwarsfluit, en bijvakken zang & piano aan het Conversatorium van Amsterdam bij de bekende Nederlandse fluitiste Marieke Schneemann.


Familie - Oorsprong Orsaya Snijders werd in 1972 geboren in Purmerend uit een Nederlandse vader en een Hongaarse moeder. Ze komt uit een bekende muziekanten familie. Ze heeft met een eres Lo, con migo,no regrets en eres Lo in de top 5 van de latin chard bij Number One Music gestaan. Daarnaast heeft zij landelijk airplay gehad ,is gedraaid geweest door radio 2 , 3 FM en is zelfs 3 maanden wereldplaat geweest met haar latin song eres Lo bij radio 5.

Ze heeft met grote namen gewerkt zoals : Marianne de Boer (piano ) Glenn Gaddum ,Velibor Weller ,Feico de Leeuw, Denise Jannah,Martin Engelien , André Vrolijk, Kees Taal, Glenda Peters , Christian Schwartzbach Bastiaan Mulder , Marcel Kapteijn , Monique Bakker,James Pollard,Arwin Kluft, David van den Boogaardt, Eddy Connard, Gene Travis e.a. Als de Nederlandse Belle Perez met dwarsfluit is zij zeker geen onbekende in de latin en treed internationaal op. Daarnaast is zij verbonden aan het muziekcentrum in Rijswijk/ Qfactory /P3 waar zij verbonden is als muziek/ talent coach. Zij is in 2016 genomineerd in de categorie beste muziek coach bij de foty awards en zit in het bestuur van artiesten belangen.